Hallo! Hoe kan ik je helpen?

Ik ben gevallen en nu is mijn pols opgezwollen. Wat kan ik doen? 12:02 uur

DocLine Arnhem opent binnenkort!

Jouw huisarts, online en dichtbij

  • Chatten met een zorgverlener
  • Videoafspraak met de huisarts
  • Ook 's avonds en in het weekend
  • Wanneer nodig op de praktijk
Inschrijven

Welkom bij DocLine Arnhem

Wij zijn DocLine Arnhem. Jouw online huisartsenpraktijk waar je ‘s avonds, in het weekend en natuurlijk overdag terecht kunt. Ons doel is om iedereen altijd en overal toegang te geven tot goede huisartsenzorg. 

DocLine Arnhem doet dit door de huisartsenzorg te digitaliseren. Dat betekent dat je bij ons jouw zorgvraag op elk moment van de dag online aan een zorgverlener kunt stellen via de chat, je al je zorgzaken gemakkelijk online regelt en onze huisartsen bereikbaar zijn voor een telefonische of videoafspraak. Je hoeft dus alleen naar de praktijk te komen als het echt nodig is *. Zo is onze huisartsenzorg altijd snel, makkelijk én dichtbij.

* Heb je een fysieke afspraak nodig? Op dit moment worden alle fysieke afspraken tijdelijk waargenomen door Arts en Zorg Schuytgraaf. Najaar 2022 wordt de huisartsenpraktijk DocLine Arnhem officieel geopend. Dan kun je voor je fysieke afspraak terecht bij DocLine Arnhem. Ook zijn dan de telefonische en videoafspraken in de avonden en weekenden mogelijk.

InschrijvenInloggen op Gezond.nl  

Hoe kunnen we je helpen?

InschrijvenInloggen op Gezond.nl

Chat

Iedere dag van 7.00 tot 21.00 uur
Chat direct met een zorgverlener

Email

arnhem@docline.nl

Adres
Pallas Atheneplein 30
6846 XA Arnhem

Openingstijden

Voor fysieke zorg op de praktijk
Ma t/m vrij 08:00 - 17:00
Voor digitale zorg
24/7 bereikbaar, ook op zon- en feestdagen

Spoedlijn praktijk

Ma t/m vrij van 08:00 - 17:00 uur
026 - 389 80 70 (druk 1)

Spoedlijn huisartsenpost

Buiten kantooruren
0900-1598

Regel je zorgzaken eenvoudig online

DocLine maakt gebruik van

link

Huisartsenzorg

De huisarts helpt je verder met al je zorgvragen: groot of klein. Bespreek je klacht via een telefonische of videoafspraak. Of kom langs op de praktijk als dat nodig is.

Lees meer

link

Assistentenzorg

Heb je een kleine gezondheidsvraag of een kleine verrichting nodig? Hiervoor kun je bij de assistent terecht. Stel je vraag via de chat of maak een afspraak op het assistentenspreekuur.

Lees meer

link

Onderzoeken (diagnostiek)

Voor onderzoek hoef je gelukkig niet altijd naar het ziekenhuis. In onze praktijk kun je terecht voor bloedonderzoek, urineonderzoek, longfunctietest en teledermatologie.

Lees meer

link

Leefstijlinterventie (GLI)

Heb je overgewicht en wil je het roer omgooien? Ga aan de slag met een gecombineerde leefstijlinterventie. Een gespecialiseerde leefstijlcoach helpt je om gezonder te leven.

Lees meer

link

Psychische zorg

Als je mentaal niet lekker in je vel zit is dat erg vervelend. Onze huisartsen en POH-GGZ zorgen dat je de hulp ontvangt die je nodig hebt om je mentale gezondheid te verbeteren.

Lees meer

link

Chronische zorg

Onze zorgverleners begeleiden je bij een chronische aandoening. Met zorgprogramma’s voor astma, COPD, diabetes of hart- en vaatziekten.


Lees meer

Zo werkt DocLine

STAP 1

Schrijf je in bij DocLine

Je schrijft jezelf snel en eenvoudig in.

STAP 2

Toegang tot Gezond.nl

We controleren je inschrijving. Hierna heb je direct toegang tot het online patiëntenportaal Gezond.nl.

STAP 3

Aan de slag met DocLine

Log in met DigiD en ga aan de slag! Vanaf nu regel je jouw zorgzaken eenvoudig online.

Veelgestelde vragen

Wat wil je weten over DocLine?

Nee, bij DocLine Arnhem kun je online maar uiteraard ook op de praktijk terecht. Hoe het werkt? In principe is de eerste afspraak met een huisarts of andere zorgverlener altijd telefonisch of digitaal*. Wanneer het beter is om je klacht op de praktijk te bespreken, nodigt de huisarts je uit voor een afspraak op de praktijk. Wil je een afspraak voor een klacht waarbij fysiek contact nodig is, zoals oren uitspuiten of het plaatsen van een spiraaltje? Dan kun je direct een afspraak op de praktijk maken. Daarnaast kun je altijd al je zorgzaken online regelen via ons patiëntenportaal Gezond.nl. Spoed? Bel dan altijd de spoedlijn van DocLine op 026-389 8070 (druk 1).

*Alle fysieke afspraken worden tijdelijk waargenomen door Arts en Zorg Schuytgraaf.

Bij DocLine Arnhem sta ingeschreven bij een vaste groep huisartsen. Je kunt je zorgzaken gemakkelijk online regelen via Gezond.nl, chatten met een zorgverlener of een telefonisch of videoconsult hebben met de huisarts. Heb je een fysieke afspraak nodig met de huisarts? Momenteel worden alle fysieke afspraken tijdelijk waargenomen door Arts en Zorg Schuytgraaf. Vanaf begin 2022 neemt DocLine Arnhem de volledige zorg over.
Bij DocLine heb je een DigiD nodig om je in te loggen op ons patiëntenportaal Gezond.nl. Hier regel je al je zorgzaken eenvoudig online. Door in te loggen met je DigiD weten we zeker dat wij de goede persoon voor ons hebben.
Gezond.nl ontwikkelt diensten speciaal voor DocLine. Denk hierbij aan het patiëntenportaal waarin je online een afspraak maakt, herhaalmedicatie aanvraag en chat met zorgverleners. Om gebruik te maken van Gezond.nl heb je een DigiD nodig. Zo log je veilig in en zijn jouw gegevens beschermd.