Welkom bij DocLine Arnhem

Pallas Atheneplein 30 6846 XA Arnhem

Bij Huisartsenpraktijk DocLine Arnhem chat je direct met een huisarts via de Gezond.nl app. Zo heb je direct contact met een huisarts, zonder tussenkomst van de doktersassistent. Onze huisartsen staan klaar om je vraag te beantwoorden. 

Bij ons kun je in de avond, het weekend en natuurlijk overdag terecht. Ontvang zorg online wanneer het kan en fysiek bij onze huisartsenpraktijk in Schuytgraaf wanneer dat nodig is. Zo krijg je snel antwoord op jouw gezondheidsvraag en heb je niet altijd een afspraak nodig op de huisartsenpraktijk.

Contact spoedgevallen

Spoedlijn praktijk

Ma t/m vrij 08.00 - 17.00 uur
026 - 702 32 31

Spoedlijn huisartsenpost

Buiten openingstijden
026 - 389 96 96

Over DocLine Arnhem 

Hoe het werkt:  

  • Spreek meteen een huisarts via chat of video 
  • Stuur eventueel foto’s mee van je klacht of aandoening
  • Wanneer nodig, plant de huisarts een fysieke afspraak op de praktijk 

Al je zorgzaken in één app 

Via de Gezond.nl app heb je onder andere inzage in jouw medisch dossier en in de uitslagen van eerder verrichte onderzoeken. Maak makkelijk een afspraak via de chat wanneer je langs moet komen op onze huisartsenpraktijk in Schuytgraaf. Ook wijzigingen van jouw gegevens regel je via de app. Je hebt dus zelf de regie over jouw gezondheid, waar en wanneer jij dat wilt!

Hoe kunnen we je helpen

Openingstijden

Stel al je vragen via chat in de Gezond.nl app
Ma t/m vrij van 8.00 tot 21.00 uur
Za en Zo van 9.00 tot 12.00 uur

Openingstijden fysieke zorg op de praktijk
Ma t/m vrij van 8.00 tot 17.00 uur

Zorgaanbod

24-uurs bloeddrukmeting

24-uurs bloeddrukmeting

Het kan nodig zijn om je bloeddruk voor langere tijd te meten. Met een 24-uurs bloeddrukmeting wordt je bloeddruk ‘s avonds en overdag meerdere keren per uur gemeten. Dit geeft een goed beeld van het verloop van je bloeddruk. Je krijgt hiervoor van de huisarts een speciale band met bloeddrukmeter mee. 

Bloedprikken

Bloedprikken

Je bloed bevat veel medische informatie die je huisarts helpt om het onderzoek te versterken. De huisarts verwijst je hiervoor door naar een prikpost (Saltro) waar je terechtkunt voor het bloedprikken. De huisarts doet onderzoek met deze bloedafname om zo een diagnose te stellen. Vergeet niet om je legitimatiebewijs en zorgverzekeringspas mee te nemen.

CRP-sneltest

CRP-sneltest

Om te onderzoeken of er mogelijk een ontsteking in je lichaam is, test de huisarts de CRP-waarde (een eiwit) in het bloed. Hiervoor wordt een vingerprik gebruikt. Al binnen een paar minuten weet je of deze waarde mogelijk te hoog is of niet. Zo heb je snel meer duidelijkheid. 

Doppleronderzoek

Doppleronderzoek

Een doppleronderzoek (vaatonderzoek) geeft de huisarts een goed beeld van de bloedstroom in de vaten of (slag)aders in je armen of benen. Met behulp van geluidsgolven en een bloeddrukmeting wordt de bloedstroom onderzocht. Vaak voert de praktijkondersteuner de test uit in de huisartsenpraktijk. Dit onderzoek duurt ongeveer vijftien minuten.   

ECG

ECG

Met een elektrocardiogram (ecg) registreren we je hartactiviteit. Dit is een relatief eenvoudig onderzoek, waarbij met behulp van elektroden het elektrisch signaal van het hart wordt opgevangen. De huisarts krijgt hierdoor een beter beeld van hartritmestoornissen, zuurstofgebrek van de hartspier of andere afwijkingen. 

Hartritmeonderzoek (Eventrecording)

Hartritmeonderzoek (Eventrecording)

Met een eventrecorder onderzoeken we het hartritme. Een eventrecorder is een klein apparaatje dat met twee elektroden voor langere tijd op je borst wordt aangesloten. De eventrecorder legt je hartritme vast tijdens dagelijkse bezigheden. 

Longfunctieonderzoek

Longfunctieonderzoek

Bij een longfunctieonderzoek meten we hoe goed je longen werken. De huisarts gebruikt deze informatie om een diagnose te stellen (bijvoorbeeld astma of COPD), maar ook om te meten of medicijnen goed genoeg werken. 

Teledermatologie

Teledermatologie

Heb je last van huidproblemen? Met teledermatologie maakt de huisarts een foto van jouw huidprobleem en verstuurt deze via een beveiligde verbinding naar een dermatoloog in het ziekenhuis. De dermatoloog onderzoekt vervolgens deze foto’s en deelt na een paar dagen de uitslag van dit dermatologische onderzoek met je huisarts. 

Urineonderzoek

Urineonderzoek

Bij een mogelijke blaasontsteking of andere klachten kun je bij de huisartsen van DocLine een urineonderzoek laten uitvoeren. Inleveren van urine kan tussen 8.00 en 12.00 uur bij de assistente aan de balie op de 1e etage. Je vult bij de balie een briefje in met daarop jouw gegevens en je klachten.

  • Lever de ochtendurine in een steriele urinecontainer aan. Deze zijn gratis op te halen aan de balie op de 1e etage.
  • Lever de urine binnen twee uur na afname in.
  • Bewaar de urine koel (bij voorkeur in de koelkast) als je deze niet binnen twee uur kunt brengen.

Onze zorgverleners

Deze deskundige zorgverleners helpen je graag!

Daphne van den Born Doktersassistente

Daphne van den Born

Doktersassistent
Gheti Azemy Doktersassistente

Gheti Azemy

Doktersassistent
Linda Driessen POH Jeugd

Linda Driessen

POH Jeugd
Miriam Bonnema doktersassistente

Miriam Bonnema

Doktersassistent
Nienke Putman POH

Nienke Putman

Praktijkondersteuner huisarts
Olivier Knoet POH-GGZ

Olivier Knoet

POH-GGZ
Sabine de Kleine POH-GGZ

Sabine de Kleine

POH-GGZ

Samantha Henneke

Huisarts (oproep)
39915650401
Huisarts Olivier Stumpel

Olivier Stumpel

Huisarts
19917374801
Huisarts Kasper Veldhuis

Kasper Veldhuis

Huisarts
19919186601