Jouw huisarts,
online en dichtbij

Nieuw? Schrijf je in!

Wij zijn DocLine

Jouw online huisarts waar je altijd terechtkunt: in de avond, het weekend en natuurlijk overdag. Door het aanbieden van telefonische afspraken en videoafspraken zijn we in staat om onze zorg overal aan te bieden. Je hoeft alleen naar de praktijk te komen als het écht nodig is. Zo is onze huisartsenzorg altijd dichtbij.

Daarnaast regel je bij DocLine al je zorgzaken gemakkelijk online via Gezond.nl: ons digitale patiëntenomgeving. Log veilig in met je DigiD en maak zelf een afspraak met de huisarts op een tijdstip dat jou uitkomt. Of chat met een zorgverlener, vraag een herhaalrecept aan en bekijk je medisch dossier.

Via jouw digitale patiëntenomgeving heb je controle en inzicht in jouw zorgzaken. Zo ga jij beter geïnformeerd de afspraak in en houden wij meer tijd over voor onze zorg aan jou. Ontdek nu zelf de voordelen van ons online zorgaanbod.

Zo werkt DocLine

Bekijk de video en kom erachter hoe DocLine werkt!

Veelgestelde vragen

Wat wil je weten over DocLine?

Nee, bij DocLine kun je online maar uiteraard ook op de praktijk terecht. Hoe het werkt? In principe is de eerste afspraak met een huisarts of andere zorgverlener altijd telefonisch of digitaal*. Wanneer het beter is om je klacht op de praktijk te bespreken, nodigt de huisarts je uit voor een afspraak op de praktijk. Wil je een afspraak voor een klacht waarbij fysiek contact nodig is, zoals oren uitspuiten of het plaatsen van een spiraaltje? Dan kun je direct een afspraak op de praktijk maken. Daarnaast kun je altijd al je zorgzaken online regelen via ons patiëntenportaal Gezond.nl. Spoed? Bel dan altijd de spoedlijn van DocLine.

Je staat bij DocLine ingeschreven bij het vaste team van huisartsen. Je kan per afspraak kiezen bij welke huisarts je je afspraak wilt inplannen.
Bij DocLine heb je DigiD nodig om in te loggen op ons patiëntenportaal Gezond.nl. Hier regel je al je zorgzaken eenvoudig online. Door in te loggen met je DigiD weten we zeker dat wij de goede persoon voor ons hebben. Meer informatie lees je hier.
Gezond.nl en DocLine zijn initiatieven van Arts en Zorg. Gezond.nl ontwikkelt digitale diensten die zowel patiënt als zorgverlener verder helpen. Denk hierbij aan het patiëntenportaal waarin je online een afspraak maakt, herhaalmedicatie aanvraagt en chat met zorgverleners.