Kwalitatieve huisartsenzorg, nu en in de toekomst

DocLine is een innovatief concept van Arts en Zorg: de grootste eerstelijnsorganisatie van Nederland. DocLine maakt huisartsenzorg moderner, flexibeler en gebruiksvriendelijker door digitale innovaties in te zetten. Onze innovaties geven patiënten meer controle over hun eigen zorgzaken, waardoor zij deze eenvoudig zelf online regelen zonder de tussenkomst van een zorgverlener. Zoals het inplannen van afspraken of het aanvragen van een herhaalrecept. Ook kunnen patiënten zelf hun medisch dossier inzien of labuitslagen bekijken. Hierdoor zitten zij beter geïnformeerd op de afspraak. 

Daarnaast verkleinen we het aantal contactmomenten op de praktijk. Dat doen we door telefonische en videoafspraken via onze beveiligde omgeving als standaard aan te bieden; het mogelijk te maken om kleine zorgvragen via onze chat te stellen; en ook ‘s avond en in het weekend digitale zorg aan te bieden. Zo maken onze digitale innovaties huisartsenzorg efficiënter en toegankelijker. Zowel voor de patiënt als de zorgverlener.

Heb je vragen over ons concept of wil je weten wat DocLine voor jou als arts of voor jouw praktijk kan betekenen? Op onze Arts en Zorg website vind je meer informatie over een zakelijke samenwerking en onze contactgegevens.

Neem contact opMeer informatie