Welkom bij DocLine Tilburg

Cornelstraat 1 5037 EZ Tilburg

Bij Huisartsenpraktijk DocLine Tilburg chat je direct met een huisarts via de Gezond.nl app. Zo heb je direct contact met een huisarts, zonder tussenkomst van de doktersassistent. Onze huisartsen staan klaar om je vraag te beantwoorden. 

Bij ons kun je in de avond, het weekend en natuurlijk overdag terecht. Ontvang zorg online wanneer het kan en fysiek bij onze huisartsenpraktijk in Tilburg wanneer dat nodig is. Zo krijg je snel antwoord op jouw gezondheidsvraag en heb je niet altijd een afspraak nodig op de huisartsenpraktijk. 

Contact spoedgevallen

Spoedlijn praktijk

Ma t/m vrij 08.00 - 17.00 uur
013 - 468 29 97

Spoedlijn huisartsenpost

Primacura Huisartsenspoedpost Tilburg
Buiten openingstijden
085 - 536 03 00

Over DocLine Tilburg 

Hoe het werkt:  

  • Spreek meteen een huisarts via chat of video  
  • Stuur eventueel foto’s mee van je klacht of aandoening  
  • Wanneer nodig, plant de huisarts een fysieke afspraak op de praktijk 

Al je zorgzaken in één app 

Via de Gezond.nl app heb je onder andere inzage in jouw medisch dossier en in de uitslagen van eerder verrichte onderzoeken. Maak makkelijk een afspraak via de chat wanneer je langs moet komen op onze huisartsenpraktijk in Tilburg. Ook wijzigingen van jouw gegevens regel je via de app. Je hebt dus zelf de regie over jouw gezondheid, waar en wanneer jij dat wilt! 

Hoe kunnen we je helpen

Inschrijven bij deze praktijk is niet meer mogelijk.
Je kunt je hier inschrijven voor de wachtlijst.

Openingstijden

Stel al je vragen via chat in de Gezond.nl app
Ma t/m vrij van 8.00 tot 21.00 uur
Za en Zo van 9.00 tot 12.00 uur

Openingstijden fysieke zorg op de praktijk
Ma, di, do & vrij van 8.00 tot 17.00 uur
Wo van 8.00 tot 12.00 uur

Let op: op woensdagmiddag is de praktijk na 12:00 uur gesloten. Je kunt uitsluitend in geval van spoed – voor dringende gevallen – contact opnemen met Huisartsenpraktijk Wedemeijer, te bereiken op: 013-542 07 24.

Telefonische bereikbaarheid
Ma t/m vrij van 8.00 tot 10.00
013 - 468 29 97

Zorgaanbod

Bloedprikken

Bloedprikken

Je bloed bevat veel medische informatie die je huisarts helpt om het onderzoek te versterken. De huisarts verwijst je hiervoor door naar een prikpost van onze samenwerkingspartner Diagnovum, waar je zonder afspraak terechtkunt voor het bloedprikken. De huisarts doet onderzoek met deze bloedafname om zo een diagnose te stellen. Vergeet niet om je legitimatiebewijs mee te nemen.   

Doppleronderzoek

Doppleronderzoek

Een doppleronderzoek (vaatonderzoek) geeft de huisarts een goed beeld van de bloedstroom in de vaten of (slag)aders in je armen of benen. Met behulp van geluidsgolven en een bloeddrukmeting wordt de bloedstroom onderzocht. Vaak voert de praktijkondersteuner de test uit in de huisartsenpraktijk. Dit onderzoek duurt ongeveer 15 minuten. 

Longfunctieonderzoek

Longfunctieonderzoek

Bij een longfunctieonderzoek meten we hoe goed jouw longen werken. De huisarts gebruikt deze informatie om een diagnose te stellen (bijvoorbeeld astma of COPD), maar ook om te meten of medicijnen goed genoeg werken.  

ECG

ECG

Met een elektrocardiogram (ecg) registreren we je hartactiviteit. Dit is een relatief eenvoudig onderzoek, waarbij met behulp van elektroden het elektrisch signaal van het hart wordt opgevangen. De huisarts krijgt hierdoor een beter beeld van hartritmestoornissen, zuurstofgebrek van de hartspier of andere afwijkingen.

Onze zorgverleners

Deze deskundige zorgverleners helpen je graag! Een aantal van onze zorgverleners heeft ook een antroposofische achtergrond.

Peter Staal

Huisarts
19024047001
Ik werk sinds 35 jaar als huisarts. Mijn plezier en specialisatie ligt in de kennis van antroposofische middelen en hun gebruik. Ik vind in de huisartsenzorg de continuïteit en de persoonlijke benadering belangrijk.

Sandra Heeren

Doktersassistent
Mijn werkzaamheden als doktersassistente zijn heel erg divers. Het allerleukst vind ik als patiënten vertrouwen hebben en zich gehoord voelen.

Lenny van Gent

Doktersassistent

Yvonne van de Rijt

Doktersassistent in opleiding
Klaar staan voor de patiënten in dit super mooie team daar doe ik het voor!

Karin van der Haar

POH-S
19019507130
Samen met betrokkenheid en vertrouwen in gesprek, zodat u zelf zo goed mogelijk de regie kan nemen bij het omgaan met een chronische aandoening en het verbeteren van uw leefstijl!

Roel Plevier

POH-GGZ

Wen van Steenbergen

POH-GGZ
Afscheidsbericht huisarts Ernani de Boer
Na 4,5 jaar gewerkt te hebben in de huisartsenpraktijk in Tilburg, heb ik met veel mensen een bijzondere band mogen opbouwen. Dat maakt afscheid nemen toch een beetje moeilijk. Ik ben dankbaar voor de openheid en vertrouwen die mij gegeven zijn, juist dit maakt het vak als huisarts speciaal. In de afgelopen weken heb ik dan ook extra genoten van de waardering die ik heb gekregen na het delen van het bericht dat ik bij de praktijk ga stoppen. Helaas is het me niet gelukt iedereen persoonlijk op de hoogte te stellen van het nieuws. Vandaar dat ik nu een stukje schrijf.

De reden van mijn vertrek is dat ik tijd wil vrij maken om me meer bezig te houden met complementaire geneeskunde. In de afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen gedaan als orthomoleculaire geneeskunde, Integrative medicine en leefstijlgeneeskunde en daar wil ik graag mee aan de slag gaan.

De collega’s wil ik bedanken voor de fijne en intensieve samenwerking die we gehad hebben om elke dag goede zorg te leveren. Alle mensen die bij me zijn geweest voor advies en om hun verhaal te delen, dank ik voor het vertrouwen. Ik wens iedereen veel gezondheid en levensvreugde toe.

Lieve groet,
Ernani de Boer