Welkom bij DocLine Spijkenisse

De Zoom 11-15 3207 BX Spijkenisse

Bij Huisartsenpraktijk DocLine Spijkenisse chat je direct met een huisarts via de Gezond.nl app. Zo heb je direct contact met een huisarts, zonder tussenkomst van de doktersassistent. Onze huisartsen staan klaar om je vraag te beantwoorden. 

Bij ons kun je in de avond, het weekend en natuurlijk overdag terecht. Ontvang zorg online wanneer het kan en fysiek bij onze huisartsenpraktijk in Spijkenisse wanneer dat nodig is. Zo krijg je snel antwoord op jouw gezondheidsvraag en heb je niet altijd een afspraak nodig op de huisartsenpraktijk. 

Contact spoedgevallen

Spoedlijn praktijk

Ma t/m vrij 08.00 - 17.00 uur
0181-615123

Spoedlijn huisartsenpost

Spoedplein Spijkenisse
Buiten openingstijden
0181-627055

Over DocLine Spijkenisse 

Hoe het werkt:  

  • Spreek meteen een huisarts via chat of video  
  • Stuur eventueel foto’s mee van je klacht of aandoening  
  • Wanneer nodig, plant de huisarts een fysieke afspraak op de praktijk 

Al je zorgzaken in één app 

Via de Gezond.nl app heb je onder andere inzage in jouw medisch dossier en in de uitslagen van eerder verrichte onderzoeken. Maak makkelijk een afspraak via de chat wanneer je langs moet komen op onze huisartsenpraktijk in Spijkenisse. Ook wijzigingen van jouw persoonlijke gegevens regel je via de app. Je hebt dus zelf de regie over jouw gezondheid, waar en wanneer jij dat wilt! 

Hoe kunnen we je helpen

Inschrijven bij deze praktijk is niet meer mogelijk.

Openingstijden

Stel al je vragen via de chat in de Gezond.nl app:
Ma t/m vrij van 8.00 tot 21.00 uur
Za en zo van 9.00 tot 12.00 uur

Openingstijden fysieke zorg op de praktijk:
Ma, di, do & vrij van 8.00 tot 17.00 uur
Wo van 8.00 tot 12.00 uur

Let op: Op woensdagmiddag is de praktijk gesloten en kun je voor dringende gevallen terecht bij Huisartsenpraktijk Zomra: 0181 – 680 090

Telefonische bereikbaarheid:
Ma t/m vrij van 8.00 tot 10.00
0181 - 625 844

Zorgaanbod

Bloedprikken

Bloedprikken

Je bloed bevat veel medische informatie die je huisarts helpt om een diagnose te stellen. Met behulp van bloedonderzoek (ook wel: bloedprikken) kunnen we controleren of organen, zoals je hart, nieren of lever goed functioneren. Ook kunnen we eventuele afwijkingen vaststellen. De huisarts verwijst je voor bloedonderzoek door naar een prikpost van STAR of SMC waar je zonder afspraak terechtkunt voor het bloedprikken. Vergeet niet om je legitimatiebewijs mee te nemen.  

Urineonderzoek

Urineonderzoek

Bij plasklachten of bij het vermoeden van een blaasontsteking kun je op de praktijk urine inleveren voor een urineonderzoek. Onze zorgverleners geven je instructies over hoe je het urineonderzoek uitvoert en hoe laat je je urine bij de huisartsenpraktijk kunt inleveren. Vergeet niet om je legitimatiebewijs en zorgverzekeringspas mee te nemen. 

Teledermatologie

Teledermatologie

Met teledermatologie maakt de huisarts digitale foto's van jouw huidaandoening en verstuurt deze samen met de medische informatie via een beveiligde verbinding naar een dermatoloog in het ziekenhuis. De dermatoloog deelt vervolgens binnen vijf dagen een diagnose en/of een behandeladvies met de huisarts.

Longfunctieonderzoek

Longfunctieonderzoek

Bij een longfunctieonderzoek meten we hoe goed jouw longen werken. De huisarts gebruikt deze informatie om een diagnose te stellen (bijvoorbeeld astma of COPD), maar ook om te meten of medicijnen goed genoeg werken.  

30-minuten bloeddrukmeting

30-minuten bloeddrukmeting

Het kan nodig zijn om je bloeddruk voor langere tijd te meten. Met een 30 minuten bloeddrukmeting wordt je bloeddruk 6x per half uur gemeten. Dit geeft een goed beeld van het verloop van je bloeddruk. Je krijgt hiervoor van de huisarts een speciale afspraak op de praktijk. 

Onze zorgverleners

Deze deskundige zorgverleners helpen je graag!

Marie-Jeanne Corbeau - van der Mijn

Doktersassistent

Marielle Hagen - Winkel

Verpleegkundige, POH-S
39036579530
Uw zorg is mijn zorg

Yvonne de Lange - de Kok

Verpleegkundige, ouderengeneeskunde
9004892430
Mijn streven is om samen met de patiënten ervoor te zorgen dat zij zolang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen met een voor hen goede kwaliteit van leven. Laten we samen gezond oud worden!

Yanai Buijs

Doktersassistent

Banu Coskun-Cakir

Doktersassistent, POH-S
Samen bereiken wat niet alleen lukt

P.A. Muller

Huisarts
29022912801

P.V.D. Nicolaas

Huisarts
59065846801

C. Solleveld

Huisarts
79917783601

S. Yassine

Huisarts
09918822201

Tanja Brand

POH-GGZ

D. van den Berg

Basisarts, praktijkondersteuner huisarts