Empty
Click + to add content

Veelgestelde vragen

Inschrijven bij docline

Via onze website kun je je inschrijven bij DocLine Utrecht. Dit doe je eenvoudig via de volgende stappen:

  1. Vul je gegevens in
  2. Voeg eventueel je kind(eren) toe
  3. Voeg eventueel je kind(eren) toe (Let op, kinderen hebben een eigen DigiD nodig)
  4. Geef toestemming voor het opvragen van je medische gegevens bij je vorige huisarts
  5. Geef toestemming voor inschrijving bij DocLine
  6. Controleer je gegeven en verstuur de inschrijving

Wij regelen jouw overstap en zorgen ervoor dat je medisch dossier veilig wordt overgedragen. Je hoeft hier verder niets voor te doen.  

Om je in te schrijven bij DocLine hebben we je contactgegevens, adres, geboortedatum en geslacht nodig. Overige gegevens die belangrijk zijn voor je inschrijving, zoals je BSN- en polisnummer, vragen wij automatisch op via de beveiligde omgeving van ons huisartsen informatiesysteem. Hiervoor geef je toestemming onderaan het inschrijfformulier.
Je staat bij DocLine ingeschreven bij een vast team van huisartsen. Is een fysieke afspraak nodig? Dan kun je je voorkeur voor een dag en huisarts aangeven
Bij DocLine heb je DigiD nodig om je in te loggen in onze ‘Gezond app’. Hier regel je al je zorgzaken eenvoudig online. Door in te loggen met je DigiD weten we zeker dat wij de goede persoon voor ons hebben. Meer informatie lees je hier.
Je kiest zelf bij welke apotheek je staat ingeschreven. Weet je niet meer bij welke apotheek je staat ingeschreven? Dan kun je dat altijd aan ons vragen via de chat. Wij zoeken het voor je op.