Empty
Click + to add content

Veelgestelde vragen

Afspraak maken via DocLine

In overleg met de huisarts of doktersassistent kun je een afspraak maken bij de praktijk. We vinden het belangrijk dat je de zorg krijgt die je nodig hebt en die bij je past. Daarom begint elke zorgvraag in de app, behalve in geval van spoed.

Bij spoed:
Ma t/m vrij tussen 08.00 en 17.00 uur: bel onze praktijk op 030 - 753 94 61
Ma t/m vrij na 17.00 uur en op zaterdag en zondag: bel Huisartsenpost Utrecht 088 - 130 96 70 (Diakonessenhuis Utrecht).

Levensbedreigend? Bel dan altijd 112.

Onze openingstijden zijn als volgt:

Online zorg (chatten en videobellen)
Ma – Vrij 07.00 tot 21.00 uur
Zat – Zon 09.00 tot 12.00* 

Zorg op de huisartsenpraktijk:
Ma – Vrij 08.00 tot 17.00 uur  

*Ook op feestdagen  

Je kunt ook een afspraak maken voor je kind. Heeft je kind een eigen DigiD, dan kun je via de app een afspraak maken. Heeft je kind nog geen eigen DigiD? Dan kun je de praktijk bellen voor een afspraak.
Voor chronische zorg kan je terecht bij de praktijkondersteuner somatiek (POH-S). Voor psychologische zorg kan je een afspraak maken bij de praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg (POH-GGZ). Je kan via de chat in de app een afspraak maken.
Het is mogelijk om via de chat in de app je afspraak te annuleren. Er wordt dan gevraagd of je de afspraak eventueel wil verzetten. Je kunt tot 24 uur voor je afspraak deze kosteloos aanpassen. Een andere patiënt kan dan gebruikmaken van deze afspraak.
Het is mogelijk om je afspraak te wijzigen/annuleren tot 24 uur voor je afspraak. Neem contact op met een van onze zorgverleners via de chat.