Welkom bij DocLine Utrecht

Herculesplein 379 3584 AA Utrecht

Bij Huisartsenpraktijk DocLine Utrecht chat je direct met een huisarts via de Gezond.nl app. Zo heb je direct contact met een huisarts, zonder tussenkomst van de doktersassistent. Onze huisartsen staan klaar om je vraag te beantwoorden. 

Bij ons kun je in de avond, het weekend en natuurlijk overdag terecht. Ontvang zorg online wanneer het kan en fysiek bij onze huisartsenpraktijk in Galgenwaard wanneer dat nodig is. Zo krijg je snel antwoord op jouw gezondheidsvraag en heb je niet altijd een afspraak nodig op de huisartsenpraktijk. 

Contact spoedgevallen

Spoedlijn praktijk

Ma t/m vrij 08.00 - 17.00 uur
030 – 753 94 61

Spoedlijn huisartsenpost

Spoedpost Utrecht Stad
Buiten openingstijden
088 - 130 96 70

Over huisartsenpraktijk DocLine Utrecht

Hoe het werkt: 

  • Spreek meteen een huisarts via chat of video 
  • Stuur eventueel foto’s mee van je klacht of aandoening 
  • Wanneer nodig, plant de huisarts een fysieke afspraak op de praktijk

Al je zorgzaken in één app 

Via de Gezond.nl app heb je onder andere inzage in jouw medisch dossier en in de uitslagen van eerder verrichte onderzoeken. Maak makkelijk een afspraak via de chat wanneer je langs moet komen op onze huisartsenpraktijk in Galgenwaard. Ook wijzigingen van jouw gegevens regel je via de app. Je hebt dus zelf de regie over jouw gezondheid, waar en wanneer jij dat wilt! 

Hoe kunnen we je helpen

Openingstijden

Stel al je vragen via chat in de Gezond.nl app
Ma t/m vrij van 8.00 tot 21.00 uur
Za en Zo van 9.00 tot 12.00 uur

Openingstijden fysieke zorg op de praktijk
Ma t/m vrij van 8.00 tot 17.00 uur

Telefonische bereikbaarheid
Ma t/m vrij van 8.00 tot 10.00 uur
030 - 753 94 61

Zorgaanbod

Bloedprikken

Bloedprikken

Je bloed bevat veel medische informatie die je huisarts helpt om een diagnose te stellen. Met behulp van bloedonderzoek (ook wel: bloedprikken) kunnen we controleren of organen, zoals je hart, nieren of lever goed functioneren. Ook kunnen we eventuele afwijkingen vaststellen. De huisarts verwijst je hiervoor door naar een prikpost (Saltro) waar je terechtkunt voor het bloedprikken. De huisarts doet onderzoek met deze bloedafname om zo een diagnose te stellen. Vergeet niet om je legitimatiebewijs en zorgverzekeringspas mee te nemen.

Urineonderzoek

Urineonderzoek

Bij plasklachten of bij het vermoeden van een blaasontsteking kun je op de praktijk urine inleveren voor een urineonderzoek. Onze zorgverleners geven je instructies over hoe je het urineonderzoek uitvoert en hoe laat je je urine bij de huisartsenpraktijk kunt inleveren. Vergeet niet om je legitimatiebewijs en zorgverzekeringspas mee te nemen.

Teledermatologie

Teledermatologie

Met teledermatologie maakt de huisarts digitale foto's van jouw huidaandoening en verstuurt deze samen met de medische informatie via een beveiligde verbinding naar een dermatoloog in het ziekenhuis. De dermatoloog deelt vervolgens binnen vijf dagen een diagnose en/of een behandeladvies met de huisarts.

Onze zorgverleners

Deze deskundige zorgverleners helpen je graag!

Leontien huisarts DocLine Utrecht

Leontien Molenaar

Huisarts
9913896601
Ik werk met veel plezier als huisarts voor DocLine. De diversiteit binnen de huisartsengeneeskunde en de langdurige band met patiënten trekken mij in het bijzonder aan. Ik lever graag goede patiëntenzorg naar moderne maatstaven.
Renuka huisarts DocLine Utrecht

Renuka Sharma

Huisarts
99909258101
Mijn interesse gaat uit naar diabetes en hart- en vaatziekten. Daarnaast heb ik reisgeneeskunde en abdominale echografie gestudeerd. Inmiddels ben ik alweer zes jaar huisarts. Het innovatieve karakter van DocLine spreekt mij heel erg aan.
Isar huisarts bij DocLine Utrecht

I. Wulffaert

Huisarts
Tijdens mijn werk vind ik het belangrijk om voldoende tijd te nemen en de klacht binnen de context te kunnen plaatsen. Naast huisarts werk ik als zorginnovator en adviseur om de zorg te verbeteren.
Theresia POH GGZ bij DocLine Utrecht

Theresia van der Hoeven

POH-GGZ
Ik begeleid mensen die om uiteenlopende redenen tijdelijk uit balans zijn geraakt. Als u mentale klachten ervaart, schroom dan niet om een afspraak in te plannen. Ik help u graag verder.
Laura praktijkmanager DocLine Utrecht

Laura Kupfer

Praktijkmanager - doktersassistent
Mijn werkzaamheden zijn erg divers waardoor het altijd interessant blijft. Iedere dag zie ik een nieuwe uitdaging. Naast patiëntenzorg ben ik verantwoordelijk voor een aantal management taken.