DocLine Utrecht

Herculesplein 379 (2e etage) 

3584 AA Utrecht

Welkom bij DocLine Utrecht

Wij zijn DocLine Utrecht. Jouw huisarts waar je via de beveiligde ‘Gezond app’ direct jouw gezondheidsvraag aan een huisarts stelt, zonder tussenkomst van de doktersassistent. Je vraag wordt direct beantwoord, hiervoor staan meerdere huisartsen voor je klaar.

Bij ons kun je altijd terecht: in de avond, het weekend en natuurlijk overdag. Je ontvangt digitale zorg wanneer het kan en zorg in de praktijk wanneer dat nodig is. Zo voorkomen we onnodige praktijkbezoeken en lange wachttijden.

Over DocLine Utrecht

Hoe het werkt: 

  • Spreek meteen een huisarts via chat of video; 
  • stuur eventueel foto’s mee; 
  • wanneer nodig, plant de huisarts een fysieke afspraak op de praktijk.

Al je zorgzaken in één app

Via de Gezond app bekijk je onder andere jouw medisch dossier en resultaten van onderzoek. Je maakt eenvoudig via de chat een afspraak met een zorgverlener voor een behandeling of een gezondheidsvraag waarvoor je fysiek op onze praktijk in Galgenwaard moet worden gezien. Ook wijzigingen van jouw gegevens regel je via de app. Je hebt dus zelf de regie over jouw gezondheid, waar en wanneer jij dat wilt!

Neem contact met ons op via de Gezond app

Download de Gezond app in de App Store
Download de Gezond app in de Play Store

Contact spoedgevallen

Levensbedreigend

Bel 112


Spoedlijn praktijk

Ma t/m vrij 08.00 - 17.00 uur

030 – 753 94 61


Spoedlijn huisartsenpost

Buiten kantooruren

088 - 130 96 70

Stel al je vragen via chat in de Gezond app

Maandag t/m vrijdag 7.00 - 21.00 uur

Zaterdag en zondag 9.00 - 12.00 uur

Openingstijden fysieke zorg op de praktijk

Maandag t/m vrijdag 8.00 – 17.00 uur

Onze zorgverleners

Deze deskundige zorgverleners helpen je graag!

Zorgaanbod

Voor deze zorg kun je bij DocLine Utrecht terecht

link

Huisartsenzorg

De huisarts helpt je verder met al je zorgvragen: groot of klein. Bespreek je klacht via een telefonische of videoafspraak. Of kom langs op de praktijk als dat nodig is.

Lees meer

link

Assistentenzorg

Heb je een kleine gezondheidsvraag of een kleine verrichting nodig? Hiervoor kun je bij de assistent terecht. Stel je vraag via de chat of maak een afspraak op het assistentenspreekuur.

Lees meer

link

Onderzoeken (diagnostiek)

Voor onderzoek hoef je gelukkig niet altijd naar het ziekenhuis. In onze praktijk kun je terecht voor bloedonderzoek, urineonderzoek, longfunctietest en teledermatologie.

Lees meer

link

Leefstijlinterventie (GLI)

Heb je overgewicht en wil je het roer omgooien? Ga aan de slag met een gecombineerde leefstijlinterventie. Een gespecialiseerde leefstijlcoach helpt je om gezonder te leven.

Lees meer

link

Psychische zorg

Als je mentaal niet lekker in je vel zit is dat erg vervelend. Onze huisartsen en POH-GGZ zorgen dat je de hulp ontvangt die je nodig hebt om je mentale gezondheid te verbeteren.

Lees meer

link

Chronische zorg

Onze zorgverleners begeleiden je bij een chronische aandoening. Met zorgprogramma’s voor astma, COPD, diabetes of hart- en vaatziekten.


Lees meer