Jouw huisarts

online en dichtbij

  •  Chatten met een zorgverlener
  •  Videoafspraak met de huisarts
  •  Ook 's avonds en in het weekend
  •  Wanneer nodig op de praktijk
Schrijf je in bij DocLine

Ben je al patiënt? Log dan hier in.


Onze patiënten beoordelen Docline gemiddeld met een 8.0

Zo werkt Docline.

STAP 1

Schrijf je in bij DocLine

Je schrijft jezelf snel en eenvoudig in.

STAP 2

Maak kennis met DocLine

We controleren je inschrijving en nodigen je uit voor een digitale kennismaking. Wil je ons liever ontmoeten op de praktijk? Ook dan ben je van harte welkom.

STAP 3

Aan de slag met DocLine

Na je inschrijving heb je toegang tot ons online patiëntenportaal Gezond.nl. Log in met DigiD en regel je zorgzaken eenvoudig online.

Schrijf je in bij DocLine

Ben je al patiënt? Log dan hier in.

Veelgestelde vragen

Nee, bij DocLine kun je online maar uiteraard ook op de praktijk terecht. Hoe het werkt? In principe is de eerste afspraak met een huisarts of andere zorgverlener altijd telefonisch of digitaal. Wanneer het beter is om je klacht op de praktijk te bespreken, nodigt de huisarts je uit voor een afspraak op de praktijk. Wil je een afspraak voor een klacht waarbij fysiek contact nodig is? Zoals oren uitspuiten of het plaatsen van een spiraaltje? Dan kun je direct een afspraak op de praktijk maken. Daarnaast kun je altijd al je zorgzaken online regelen via ons patiëntenportaal Gezond.nl. Spoed? Bel dan altijd de spoedlijn van DocLine.

Je staat bij DocLine ingeschreven bij het vaste team van huisartsen. Je kan per afspraak kiezen bij welke huisarts je je afspraak inplant.

Bij DocLine heb je DigiD nodig om je in te loggen op ons patiëntenportaal Gezond.nl. Hier regel je al je zorgzaken eenvoudig online. Door in te loggen met je DigiD weten we zeker dat wij de goede persoon voor ons hebben.

DocLine: nieuw én vertrouwd. De diensten van DocLine worden aangeboden door Arts en Zorg. Arts en Zorg is een innovatieve organisatie van geïntegreerde eerstelijns gezondheidscentra waar huisartsen, fysiotherapeuten, apothekers en psychologische zorgverleners nauw met elkaar samenwerken.

Jouw online huisarts is binnen handbereik

Overstappen is makkelijk: meld je aan en wij helpen met de rest.

Schrijf je in bij DocLine

Wij werken samen met

Vivamus suscipit tempus nunc eget mattis. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient.
Ross Williams Web Designer

Onze patiënten beoordelen Docline gemiddeld met een 8.0