DocLine Utrecht

Herculesplein 379 (2e etage) 

3584 AA Utrecht

Welkom bij DocLine Utrecht

Wij zijn DocLine Utrecht. Jouw online huisarts waar je altijd terecht kunt: in de avond, het weekend en natuurlijk overdag. Onze huisartsen staan voor je klaar via een telefonische, video- of fysieke afspraak op de praktijk. Je hoeft dus niet altijd naar de praktijk in Galgenwaard te komen, alleen als het echt nodig is.

Contact spoedgevallen

Levensbedreigend

Altijd beschikbaar

Bel: 112

Spoedlijn praktijk

Ma t/m vrij 08.00 - 17.00 uur

030 - 753 94 61

Spoedlijn huisartsenpost

Buiten kantooruren

088 - 130 96 70

Over DocLine Utrecht

DocLine is een online huisarts in Utrecht. Dat betekent dat je bij onze huisartsenpraktijk je zorgzaken online regelt. Zo plan je zelf online een afspraak in bij de huisarts, kun je online de dokter je vraag stellen via een e-consult of chatten met een zorgverlener. Je hoeft dus alleen onze huisartsenpraktijk in Galgenwaard voor een klacht waarbij fysiek contact nodig.

Op de praktijk van DocLine Utrecht kun je terecht voor onderzoeken, zoals bloedafname, urineonderzoek of een 24-uurs bloeddrukmeting. En heb je via ons online patiëntenportaal ontwikkeld door Gezond.nl altijd toegang tot jouw medische gegevens. Zo houden we onze huisartsenzorg online, makkelijk en altijd dichtbij.

Over Gezond.nl

Met je DigiD log je veilig in op ons digitale patiëntenportaal Gezond.nl. Via dit portaal maak je zelf een online afspraak met een dokter op een tijdstip dat jou uitkomt. Of chat met een zorgverlener, vraag een herhaalrecept aan en bekijk je medisch dossier.

Ons online patiëntenportaal geeft je controle en inzicht in jouw zorgzaken. Zo houden wij niet alleen meer tijd over om ons te richten op onze zorg en de complexe gezondheidsvragen. Ook jij gaat voortaan beter geïnformeerd de afspraak in. Ontdek nu zelf de voordelen van ons digital first zorgaanbod.

Hoe kunnen we je helpen?

InschrijvenInloggen op Gezond.nl

Chat

Iedere dag van 07.00 tot 21.00 uur

Chat direct met een zorgverlener

E-mail

utrecht@docline.nl

Telefoon

Bereikbaar van ma t/m vrij 08.00 - 10.00 uur

030 - 753 94 61

Openingstijden

Voor fysieke zorg op de praktijk

Ma t/m vrij 08.00 - 17.00

Zorg op afstand 

Telefonische en videoafspraak 
Ma t/m vrij 08.00 - 21.00 
Za en Zo 09.00 - 12.00

Zelf zorgzaken regelen

24/7 via ons online patiëntenportaal

Onze zorgverleners

Deze deskundige zorgverleners helpen je graag!

Zorgaanbod

Voor deze zorg kun je bij DocLine Utrecht terecht

link

Huisartsenzorg

De huisarts helpt je verder met al je zorgvragen: groot of klein. Bespreek je klacht via een telefonische of videoafspraak. Of kom langs op de praktijk als dat nodig is.

Lees meer

link

Assistentenzorg

Heb je een kleine gezondheidsvraag of een kleine verrichting nodig? Hiervoor kun je bij de assistent terecht. Stel je vraag via de chat of maak een afspraak op het assistentenspreekuur.

Lees meer

link

Onderzoeken (diagnostiek)

Voor onderzoek hoef je gelukkig niet altijd naar het ziekenhuis. In onze praktijk kun je terecht voor bloedonderzoek, urineonderzoek, longfunctietest en teledermatologie.

Lees meer

link

Leefstijlinterventie (GLI)

Heb je overgewicht en wil je het roer omgooien? Ga aan de slag met een gecombineerde leefstijlinterventie. Een gespecialiseerde leefstijlcoach helpt je om gezonder te leven.

Lees meer

link

Psychische zorg

Als je mentaal niet lekker in je vel zit is dat erg vervelend. Onze huisartsen en POH-GGZ zorgen dat je de hulp ontvangt die je nodig hebt om je mentale gezondheid te verbeteren.

Lees meer

link

Chronische zorg

Onze zorgverleners begeleiden je bij een chronische aandoening. Met zorgprogramma’s voor astma, COPD, diabetes of hart- en vaatziekten.


Lees meer