DocLine Arnhem

Pallas Atheneplein 30

6846 XA Arnhem

Welkom bij DocLine Arnhem

Wij zijn DocLine Arnhem. Jouw online huisarts waar je altijd terecht kunt: in de avond, het weekend en natuurlijk overdag. Onze huisartsen staan voor je klaar via een telefonische, video- of fysieke afspraak op de praktijk. Je hoeft dus niet altijd naar de praktijk in Arnhem-Zuid te komen, alleen als het echt nodig is. 

Contact spoedgevallen

Levensbedreigend

Altijd beschikbaar

Bel: 112

Spoedlijn praktijk

Ma t/m vrij 08.00 - 17.00 uur

026 - 702 32 31

Spoedlijn huisartsenpost

Buiten kantooruren

026 - 389 96 96

Over DocLine Arnhem

DocLine is een online huisarts in Arnhem. Dat betekent dat je bij onze huisartsenpraktijk je zorgzaken online regelt. Zo plan je zelf online een afspraak in bij de huisarts, kun je online de dokter je vraag stellen via een e-consult of chatten met een zorgverlener. Je afspraak met een huisarts of andere zorgverlener is wanneer mogelijk telefonisch of online. Via de online patiëntomgeving Gezond.nl plan je deze gemakkelijk in.

Wil je een afspraak maken voor een klacht waarbij je de zorgverlener fysiek moet zien? Maak voor het assistentenspreekuur een afspraak via Gezond.nl. Voor een afspraak bij de huisarts kun je contact opnemen via de chat.

Ook kan je bij ons op de praktijk in Arnhem terecht voor onderzoeken, zoals bloedafname, urineonderzoek of een 24-uurs bloeddrukmeting. En heb je via patiëntomgeving Gezond.nl altijd toegang tot jouw medische gegevens. Zo houden we de huisartsenzorg online, makkelijk en altijd dichtbij. 

Over Gezond.nl

Met je DigiD log je veilig in op online patiëntomgeving Gezond.nl. Via dit portaal maak je zelf een online afspraak met een dokter op een tijdstip dat jou uitkomt. Of chat met een zorgverlener, vraag een herhaalrecept aan en bekijk je medisch dossier.

Onze online patiëntomgeving geeft je controle en inzicht in jouw zorgzaken. Zo houden wij niet alleen meer tijd over om ons te richten op onze zorg en de complexe gezondheidsvragen. Ook jij gaat voortaan beter geïnformeerd de afspraak in. Ontdek nu zelf de voordelen van ons digital first zorgaanbod.

Hoe kunnen we je helpen?

InschrijvenInloggen op Gezond.nl

Gezond.nl wordt HuisartsDichtbij

Chat

Iedere dag van 07.00 tot 21.00 uur

Chat direct met een zorgverlener

E-mail

arnhem@docline.nl

Openingstijden

Voor fysieke zorg op de praktijk

Ma t/m vrij 08.00 - 17.00

Zorg op afstand

Telefonische en videoafspraak
Ma t/m vrij 08.00 - 21.00 
Za en zo 09.00 - 12.00


Zelf zorgzaken regelen

24/7 bereikbaar ook in het weekend en op feestdagen 

Onze zorgverleners

Deze deskundige zorgverleners helpen je graag!

Zorgaanbod

Voor deze zorg kun je bij DocLine Arnhem terecht

link

Huisartsenzorg

De huisarts helpt je verder met al je zorgvragen: groot of klein. Bespreek je klacht via een telefonische of videoafspraak. Of kom langs op de praktijk als dat nodig is.


Lees meer

link

Assistentenzorg

Heb je een kleine gezondheidsvraag of een kleine verrichting nodig? Hiervoor kun je bij de assistent terecht. Stel je vraag via de chat of maak een afspraak op het assistentenspreekuur.

Lees meer

link

Onderzoeken (diagnostiek)

In onze praktijk kun je terecht voor bloedonderzoek, urineonderzoek, 24-uurs bloeddrukmeting, longfunctietest, doppleronderzoek, CRP-sneltest en teledermatologie.

Lees meer

link

Leefstijlinterventie (GLI)

Heb je overgewicht en wil je het roer omgooien? Ga aan de slag met een gecombineerde leefstijlinterventie. Een gespecialiseerde leefstijlcoach helpt je om gezonder te leven.

Lees meer

link

Psychische zorg

Als je mentaal niet lekker in je vel zit is dat erg vervelend. Onze huisartsen en POH-GGZ zorgen dat je de hulp ontvangt die je nodig hebt om je mentale gezondheid te verbeteren.

Lees meer

link

Chronische zorg

Onze zorgverleners begeleiden je bij een chronische aandoening. Met zorgprogramma’s voor astma, COPD, diabetes of hart- en vaatziekten.


Lees meer

Veelgestelde vragen

Wat wil je weten over DocLine?

Nee, bij DocLine Arnhem kun je online maar uiteraard ook op de praktijk terecht. Hoe het werkt? In principe is de eerste afspraak met een huisarts of andere zorgverlener altijd telefonisch of online. Wanneer het beter is om je klacht op de praktijk te bespreken, nodigt de huisarts je uit voor een afspraak op de praktijk. Wil je een afspraak voor een klacht waarbij fysiek contact nodig is? Dan kun je direct een afspraak op het assistentenspreekuur maken via de online patiëntomgeving Gezond.nl. Wil je een afspraak met de huisarts maken? Neem dan contact met ons op via de chat. Daarnaast kun je altijd al je zorgzaken online regelen via onze patiëntomgeving Gezond.nl. Spoed? Bel dan altijd de spoedlijn van DocLine.
Wanneer je binnenkomt, vind je DocLine op de begane grond. De praktijk wordt met borden aangegeven.
Wanneer je een afspraak hebt, kun je direct plaatsnemen in de wachtkamer. Voor assistentenzorg en medisch onderzoek, zoals urineonderzoek, volg de borden.
Je staat bij DocLine ingeschreven bij het vaste team van huisartsen. Je kan per afspraak kiezen bij welke huisarts je je afspraak wilt inplannen.
Gezond.nl ontwikkelt diensten speciaal voor DocLine. Denk hierbij aan de patiëntomgeving waarin je online je afspraak maakt, medicijnen aanvraagt en chat met zorgverleners. Om gebruik te maken van Gezond.nl heb je een DigiD nodig. Zo log je veilig in en zijn jouw gegevens beschermd.
Bij DocLine heb je DigiD nodig om in te loggen op onze patiëntomgeving Gezond.nl. Hier regel je al je zorgzaken eenvoudig online. Door in te loggen met DigiD weten we zeker dat wij de goede persoon voor ons hebben.
Meer informatie over hoe DocLine precies werkt, lees je op onze website onder 'Over DocLine' Heb je nog andere, niet-medische vragen? Neem dan contact op met DocLine Arnhem via e-mail arnhem@docline.nl.