Inschrijven bij Docline Utrecht

Bij DocLine Utrecht ontvang je digitale zorg wanneer het kan en zorg op de praktijk wanneer dat nodig is. Bij ons is online zorg het startpunt. Altijd en overal bereikbaar via de Gezond app waar je met al je vragen en klachten terecht kunt bij een huisarts en toegang hebt tot jouw medische gegevens.

  •  Spreek direct een huisarts via de chat of video
  •  Bereikbaar in de ochtend, avond en in het weekend
  •  Geen onnodige praktijkbezoeken of wachttijden


Ben je al patiënt bij DocLine Utrecht? Dan kun je de Gezond app direct gebruiken. Je hoeft je niet opnieuw in te schrijven.

DocLine maakt gebruik van 

Veelgestelde vragen

Wat wil je weten over inschrijven bij DocLine?

Je schrijft je eenvoudig in bij DocLine via het inschrijfformulier. Wij helpen bij het overstappen. Je doorloopt vier stappen:

  1. Vul je gegevens in
  2. Voeg eventueel je kind(eren) toe
  3. Geef toestemming voor het opvragen van je gegevens en inschrijving bij DocLine
  4. Controleer je gegevens en verstuur de inschrijving

Om je in te schrijven bij DocLine hebben we je contactgegevens, adres, geboortedatum en geslacht nodig. Overige gegevens die belangrijk zijn voor je inschrijving, zoals je BSN- en polisnummer, vragen wij automatisch op via de beveiligde omgeving van ons huisartsen informatiesysteem. Hiervoor geef je toestemming onderaan het inschrijfformulier.
Bij DocLine heb je een DigiD nodig om in te loggen in de Gezond app. Hier regel je al je zorgzaken eenvoudig in één app. Door in te loggen met je DigiD weten we zeker dat wij de goede persoon voor ons hebben.