Book an appointment with your GP
quick and easy

Manage your health matters easily online

DocLine works with

Zo werkt DocLine

Jouw huisarts, online en dichtbij

Heb je een vraag over het patiëntenportaal, de praktijk of lichte medische klanten? Dan kun je deze vragen zeven dagen per week tussen 07:00 - 21:00 uur online stellen via de chat. Je ontvangt dan snel antwoord van van één van onze zorgverleners. En mocht het nodig zijn, dan zet de zorgverlener je vraag door naar de huisarts.

Je eerste consult met de huisarts is vaak via de telefoon of video. Zo kunnen we je helpen op een moment dat jou uitkomt. Dus ook ‘s avonds of in het weekend. Je hoeft alleen naar de praktijk te komen als dat echt nodig is.
Speciaal voor DocLine ontwikkelde Gezond.nl ons digitale patiëntenportaal. Via dit portaal kan je online afspraken maken met de huisarts of zorgverlener, herhaalrecepten aanvragen, labuitslagen bekijken en je medisch dossier inzien. Zo houd jij gemakkelijk inzicht op alle zaken rondom je gezondheid.
Kom je langs voor een consult op de praktijk? Bijvoorbeeld voor een klacht waarbij fysiek contact nodig is, zoals oren uitspuiten of het plaatsen van een spiraal. Dan helpen we je uiteraard verder op de praktijk en kun je direct een fysieke afspraak maken.