Empty
Click + to add content

Veelgestelde vragen

Inschrijven bij docline

Je schrijft je eenvoudig in bij DocLine via het inschrijfformulier. Je doorloopt vijf stappen:

  1. Vul je gegevens in
  2. Voeg eventueel je kind(eren) toe
  3. Geef toestemming voor het opvragen van je medische gegevens bij je vorige huisarts
  4. Geef toestemming voor inschrijving bij DocLine
  5. Controleer je gegevens en verstuur de inschrijving

Om je in te schrijven bij DocLine hebben we je contactgegevens, adres, geboortedatum en geslacht nodig. Overige gegevens die belangrijk zijn voor je inschrijving, zoals je BSN- en polisnummer, vragen wij automatisch op via de beveiligde omgeving van ons huisartsen informatiesysteem. Hiervoor geef je toestemming onderaan het inschrijfformulier.
Wanneer je inschrijving is voltooid, ontvang je via ons portaal HuisartsDichtbij een digitale uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Deze plan je in op een moment dat jou uitkomt. Wil je liever een kennismakingsgesprek op de praktijk? Dan ben je van harte welkom. Laat het ons weten via een mail.
Je staat bij DocLine ingeschreven bij het vaste team van huisartsen. Je kan per afspraak kiezen bij welke huisarts je je afspraak wilt inplannen.
Bij DocLine heb je DigiD nodig om je in te loggen op ons patiëntenportaal HuisartsDichtbij. Hier regel je al je zorgzaken eenvoudig online. Door in te loggen met je DigiD weten we zeker dat wij de goede persoon voor ons hebben. Meer informatie lees je hier.
Je kiest zelf bij welke apotheek je staat ingeschreven. Weet je niet meer bij welke apotheek je staat ingeschreven? Dan kun je dat altijd aan ons vragen via de chat. Wij zoeken het voor je op.