Empty
Click + to add content

Veelgestelde vragen

HuisartsDichtbij en de samenwerking met DocLine

HuisartsDichtbij is een initiatief van Arts en Zorg. DocLine is weer een initiatief van Arts en Zorg. HuisartsDichtbij van Arts en Zorg ontwikkelt diensten speciaal voor DocLine. Denk hierbij aan het patiëntenportaal waarin je online een afspraak maakt, herhaalmedicijnen aanvraag en chat met zorgverleners.
Het kan zijn dat je technische problemen met gezond.nl ervaart doordat deze site niet werkt met de browser Internet Explorer. HuisartsDichtbij kan je wel gebruiken met de browsers: Google Chrome, Mozilla Firefox of Safari.

Voor ieder ander technisch probleem, kun je contact met ons opnemen via de chat. Deze is iedere dag van de week geopend tussen 07.00 en 21.00 uur.

Door in te loggen op HuisartsDichtbij krijg je toegang tot:
  • Online afspraken maken met je zorgverlener
  • Herhaalrecepten aanvragen
  • Je labuitslagen bekijken
  • Jouw medisch dossier inzien
  • Chatten met onze zorgverleners
  • Een team met diverse competenties is werkzaam op kantoor in Amsterdam en werkt hard aan het ontwikkelen en implementeren van zorginnovaties die het regelen van je zorgzaken eenvoudiger maken.

    Het team van zorgverleners die je spreekt via de chat van HuisartsDichtbij bestaat uit doktersassistenten, triagisten en huisartsen. Zij werken allemaal bij Arts en Zorg, waar DocLine ook onderdeel van is. De zorgverleners beantwoorden afwisselend de chat en beantwoorden vragen vanuit heel Nederland. Het kan zijn dat je wordt geholpen door een zorgverlener die werkzaam is bij een andere praktijk dan de praktijk waar jij staat ingeschreven.