Inschrijven bij jouw online huisarts

DocLine maakt gebruik van HuisartsDichtbij

  •   Chatten met een zorgverlener
  •   Videoafspraak met de huisarts
  •   Ook 's avonds en in het weekend
  •   Wanneer nodig op de praktijk

DocLine is jouw online huisarts waar je ‘s avonds, in het weekend en natuurlijk overdag terecht kunt. Bij DocLine regel je al je zorgzaken makkelijk online. Schrijf je nu in bij DocLine en wij helpen bij het overstappen.

Veelgestelde vragen

Wat wil je weten over inschrijven bij DocLine?

Je schrijft je eenvoudig in bij DocLine via het inschrijfformulier. Wij helpen bij het overstappen. Je doorloopt vier stappen:

  1. Vul je gegevens in
  2. Voeg eventueel je kind(eren) toe
  3. Geef toestemming voor het opvragen van je gegevens en inschrijving bij DocLine
  4. Controleer je gegevens en verstuur de inschrijving

Om je in te schrijven bij DocLine hebben we je contactgegevens, adres, geboortedatum en geslacht nodig. Overige gegevens die belangrijk zijn voor je inschrijving, zoals je BSN- en polisnummer, vragen wij automatisch op via de beveiligde omgeving van ons huisartsen informatiesysteem. Hiervoor geef je toestemming onderaan het inschrijfformulier.
Bij DocLine heb je een DigiD nodig om je in te loggen op ons patiëntenportaal HuisartsDichtbij. Hier regel je al je zorgzaken eenvoudig online. Door in te loggen met je DigiD weten we zeker dat wij de goede persoon voor ons hebben.
Wanneer je inschrijving is voltooid, ontvang je via ons patiëntenportaal HuisartsDichtbij een digitale uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Deze plan je in op een moment dat jou uitkomt. Wil je liever een kennismakingsgesprek op de praktijk? Dan ben je van harte welkom. Laat het ons weten via de mail.